Vols participar?. Comptem amb tu.

Vols afiliar-te? Vols inscriure't com a simpatitzant? Vols rebre l'Espurna (el nostre diari digital d'informació)?. Envian's un correu a picanya@iniciativapv.org o a compromis.picanya@gmail.com

dimecres, 28 de març del 2012

Plenari ordinari d'abril



Es convoca per al proper divendres 30 de març, a les 20,30 h.

1.- Aprovació de l’acta del 02 de febrer 2012
2.- Donar compte de les últimes Resolucions adoptades per l’Alcaldia.
3.- Informació al Plenari corresponent a l’article 3.2 del RDL 4/2012, 24 de
febrer i el seu compliment.
4.- Proposta d’aprovació en el seu cas, del Pla d’ajust de la Corporació Local, a
tenor del Reial Decret Llei 4/2012 de 24 de febrer

 1a Intervenció
 2a Intervenció.
 A favor del Pla, PSOE i PP. Abstenció Compromís.

5.- Presentació de mocions.
 Moció de Compromís, fusionada amb altra del PSOE, de condemna de la càrrega policial i petició de dimissions pel Lluis Vives. A Favor Compromís i PSOE, contra PP


Moció del PSOE per conveni FGV amb Generalitat o Estat per rebaixar preu bitllets.  A Favor PSOE i Compromís. Abstenció PP.


 Moció PSOE contra els retalls en educació. A Favor Compromís i PSOE, en contra PP.

 Moció Compromís per la recuperació del Bono-Jove. A Favor Compromís i PSOE. Abstenció PP

Moció Compromís contra la Reforma Laboral. A Favor Compromís. PSOE Abstenció. PP en contra. (la gravació no està sencera per esgotament de la bateria).


6.- Precs i Preguntes.

4 comentaris:

  1. jo també m´estime picanya29 de març del 2012, a les 7:11

    Només una reflexió: com es va a tractar el tema de la nova llei per al pagament a creditors en l'administració, i suposant que l'Ajuntament de Picanya també tènia prou factures pendents de pagament i les quals ascendiran a un import alt; m'imagine quals seran les argumentacions que donará el Sr. Almenar a este respecte:
    1.- Manifestara que l'ajuntament ha arribat a dita situació perquè El Govern Central ha forçat la mateixa, realitzant esta llei de pagament a acreddores.
    2.- També dirà que les administracions locals, amb esta nova llei, han sigut intervingudes pel Govern Central.
    3.- Que si no s'haguera creat esta llei podrien seguir els ajuntament amb la marxa que venien realitzant en relació als gastos.
    En definitiu segur que com sempre es llevara la pols de damunt, tirant balons fora i culpant de la situació actual a tots menys al seu equip de govern.
    Jo així també governaria

    ResponElimina
  2. CONTESTACIO A UNA PREGUNTA DE "MOCIÓ"3 d’abril del 2012, a les 13:50

    SR RIUS.
    Cuando expone vd. su mocion en relacion a la intervencion policial en las manifestaciones de estudiantes, y al preguntar usted que ocupar la via publica ¿si podria ser delictivo?, aclararle que este hecho podria encuadrarse dentro del art. 385 del codigo Penal (Capitulo IV) "De los delitos contra la seguridad vial", punto 1ª "Colocando en la via obstaluclos imprevisibles, .....2ª No restableciendo la seguridad de la via, cuando haya obligacion de hacerlo..." Pues bien en el presente caso podia darse que la ocupacion de la calzada por parte de personas, e impedir el desarrollo de tráfico, como es el caso que usted detalla, podria tener cavida en dicho artículo, siempre entendiendo que las personas que ocuparon la calzada, no tenian permiso para ello y a la vez fueran requeridas por fuerzas de seguridad (policia) para que no ocuparan la calzada y restablecieran la seguridad de la via.

    ResponElimina
  3. Una sentada en la via pública "obstaculo imprevisible?", amb presència policial?.
    La possible "falta" que no delicte, seria de desobediència a l'autoritat, quan aquesta , ordene la retirada.
    Realment l'article 385 diu "Colocando en la vía obstáculos imprevisibles, derramando sustancias deslizantes o inflamables o mutando, sustrayendo o anulando la señalización o por cualquier otro medio.".
    És a dir, com diu l'article i han interpretat reiterades sentències, es refereix a objectes que suposen un greu perill per a la circulació.
    D'aplicar-se tal com s'insinua, diputats del PP, per tallar la castellana pel tema de Zarra, o aficions de futbol (exemple R.Madrid-Lazio), estarien tots detesos, per no posar d'altres exemples.

    ResponElimina
  4. "SR ALMENAR: REPASSANT DETINGUDAMENT EL PLE DE 30-3-2012, NO TÉ DEIXALLA LES SEUES MANIFESTACIONS.
    1.- VOSTÉ SUPEDITA PRIMER LES DIRECTRIUS DEL SEU PARTIT A LA REALITAT ECONÒMICA QUE ESTEM PASANT.
    2.- COM DIU UN COMENTARISTE, ARA VOSTÉ DIU QUE EL GOVERN CENTRAL HA INTERVINGUT ALS AJUNTAMENTS. QUE VOL CONTINUAR TENINT CARTA BLANCA PER A REALITZAR ELS GASTOS QUE SE LI ANTULLE AL SEU GOVERN AMB LA ESTA CAIENT...?
    3.- EN EL TEMA ECONÒMIC TOTS HAN TINGUT CULPA ALLÍ ON HAN GOVERNAT (PP, PSOE, IU, OTROS...) PERÒ CAL TINDRE EN COMPTE QUE VOSTÉ PORTA GOVERNANT EN PICANYA JA NO ANYS SINÓ DÈCADES, I COM NO POT 'LLANZAR LA CULPA' A ALTRES (S'ENTÉN D'UN ALTRE PARTIT) , PERQUÈ 'LA INTERVENCIÓ DELS AYUNTAMIENTOS...'
    "5.- DAMUNT 'MIENTE' PERQUÈ HA ESTAT OCULTANT GASTOS (FACTURES) De l'AJUNTAMENT PER QUE NO PODIA TRAURE'LS A LA LLUM JA QUE LEGALMENT NO PODRIA QUADRAR ELS COMPTES. ARA AMB EL DECRET DEL GOVERN EL 'CHOLLO' S'ACABA PER A TOTS. VOSTÉ EN EL PERÍODE D'AL VOLTANT DE 5 ANYS HA AMAGAT AL VOLTANT DE MES DE 4 MILIONS D'EUROS PENDENTS DE PAGAMENT.
    6.- A VEGADES TOT NO HA DE VALDRE EN POLÍTIC, CAL SER MES HONEST, JUST,I LES VAQUES GROSSES S'HAN ANAT."
    A VEGADES LA SITUACIÓ DÓNA llástima VEIENT COM ES CONSOLA COMPARANT-SE AMB ALTRES ENTITATS (AJUNTAMENTS O COMUNITATS AUTONOMAS...) SI AMB AIXÒ ES CONSOLA,POC RECORREGUT TÉ.

    AH I SI NO HO HE COMPRÉS BÉ, EN EL DIT PLE QUAN ES PARLA De l'AJUST ECONÒMIC, COM POT SER QUE L´AJUNTAMENT ESTA PAGANT A UN MEMBRE DEL SEU PARTIT, SEGONS PAREIX CRIDA SR CHAMORRO, MES DE 30.000 EUROS PER UN PRESTACIÓ DE SERVICIS. A MOLTS LIS CAURIA LA CARA DE VERGUENZA, PERÒ A VOSTÉS AL CONTRARI. AMB LA QUE ESTA CAIENT, PUJANT IMPOSTOS I LA CRISI QUE EXISTIX. ÉS QUE HI HA QUELCOM DE FONS DE DESPRÉS DE D'ESTA PRESTACIÓ DE SERVICIOS.....?"

    ResponElimina